Merenneitokurssit

Nyt sinullakin on tilaisuus olla ihan oikea merenneito! Pienet ja isommatkin merenneidot ovat tervetulleita Suuren Sydämen merenneitokursseille.

Merenneitokurssilla käytetään merenneitoasua sekä monofin-räpylää, jotka yhdessä muodostavat merenneidon tärkeimmän uintivälineen -pyrstön. Merenneitouimakoulussa harjoitellaan kaikkea mitä oikeat merenneidotkin harjoittelevat, muun muassa merenneitouintia puvun ja räpylän kanssa. Lisäksi sukellellaan paljon, sekä tehdään kaikkea hauskaa kuperkeikoista korkkiruuviliukuihin.


Kurssi tukee lapsen liikunnallisuutta ja mielikuvitusta ja on uusi tapa jatkaa hyvin opittua uimataitoa. Kaikista ei tarvitse tulla kilpauimareita. Tämä on mukaansatempaava ja hauska tapa saada lapsi tutkimaan merenneitojen vedenalaista valtakuntaa. Kurssi on tarkoitettu kaikille uimataitoisille lapsille. Osallistuessaan kurssille lapsen tulee kuitenkin olla jo varma uimari, sillä pyrstöllä eteenpäin liikkuminen on ihan erilaista kuin myyrä- tai selkäuinnilla eteneminen. Turvallisuussyistä uimaitaitoa pitää olla sen verran, että jaksaa uida yhtäjaksoisesti vähintään 50 metrin matkan isossa altaassa. Hyvä sukellustaito on myös erittäin tärkeä kurssilla. Osallistujan pitää myös osata kellua hyvin vatsallaan ja selällään.

Merenneitokurssi aloittaa Turun Caribiassa yläaltaalla sunnuntaina 25.10 -15.11.2020 klo 15.45-16.30. Neljän kerran kurssi omalla puvulla maksaa 60e, omaa pukua ei kuitenkaa tarvitse hankkia, sillä meillä on myös merenneitopukuja vuokralle. Neljän kerran kurssi vuokrapuvulla maksaa 80e.

Mikäli tarvitset vuokrapuvun ilmoita lapsesi koko suurinpiirtein pituus ja vyötärön ympäryys.

Paikkoja rajoitetusti ja mukaan pääsee ilmoittautumisjärjetyksessä. Ilmoittaudu uintiin ILMOITTAUTUMINEN -sivun kautta.


Merenneitouimakoulut järjestetään Satunnaiseti Turun Holiday Club Caribiassa.