Hinnat, maksu- ja peruutusehdot

joka on sitova 1 kk ajanUintien hinnat

Uintiryhmät järjestetään Turussa Kylpylä Hotelli Caribiassa.

Lapsi- ja perheuinneille on määritelty kuukausimaksu joka on sitova 1 kk ajan.

Hinta 4 krt 1 lapsi 67€ /kk ja 2 lasta 94€/ kk/ Vesipeuhu yli yksivuotiaille hinta 4krt 1lapsi 67€ 2 lasta 94€. Hinnat voimassa 2024 Huhtikuu..

Kuukausimaksuun sisältyy neljä uintikertaa ja uintiaika on puoli tuntia. Mikäli uintikertoja on järjestäjästä johtuen enemmän tai vähemmän kuin neljä, muuttuu uintimaksu sen mukaisesti.

Yksilöopetuksen hinta on 59 € / 30 min ja sitä järjestetään ajanvarauksella. Yksilöopetuksessa voi olla opetettavana lapsi tai aikuinen, perhe tai muu yhteisö. Maksimikoko 4 hlö / ryhmä. Yksilöopetuksen voit varata sähköpostitse osoitteesta vauvauintiturku@gmail.com.

Järjestäjä pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

Laskutus

Uimakouluun ilmoittauduttaessa maksetaan yhden kuukauden maksu etukäteen joka on 1 kk ajan sitova. Näin perhe varmistaa itselleen paikan uintiryhmässä. Tämän jälkeen laskut lähtee aina kuukauden 19. pvä ja irtisanoutumiset on tehtävä kuluvan kuukauden 18. pvä mennessä aina seuraavaa kk ajatellen. Laskut lähetetään sähköpostilla. Tunneille osallistuminen edellyttää̈, että̈ lasku on maksettu eräpäivään mennessä̈. Laskuissa on 7pvän maksuehto.

Poissaolot ja niiden korvaus

Sairaudesta johtuvan poissaolon voi korvata saman tai seuraavan kuun aikana toisessa ryhmässä edellyttäen, että asiakkuus on voimassa. Perheen tulee varautua näyttämään sairauslomatodistus. Rahallisia korvauksia ei suoriteta, vaan kaikissa sairastapauksissa järjestämme korvaavan uintikerran.


Asiakkaasta johtuvia peruuntuneita kertoja ei korvata rahallisesti jälkeenpäin tai hyvitetä tulevissa maksuissa. Emme pysty myöskään muokkaamaan laskuja lomamatkojen tai muiden tiedossa olevien poissaolojen mukaan. Perheen omat menot ovat omia menoja eikä niistä tarvitse ilmoittaa. Ne eivät myöskään kuulu korvauspiiriin.

Järjestämme aina korvaavan uintikerran, jos ryhmä perutaan järjestäjän toimesta (esim. allasteknisistä syistä).

Perheen tulee olla suorittanut kuukausimaksu, jotta korvausuintia voi suorittaa.

Irtisanoutuminen

Irtisanoutumiset tulee tehdä kuluvan kuun 18pvä mennessä aina seuraavaa kuukautta ajatellen. Irtisanoutuminen on tehtävä sähköpostitse, tekstiviestejä emme valitettavasti voi huomioida irtisanomisten osilta. Yrityksellä on myös oikeus irtisanoa asiakkuus koskavain.

lopetttamisilmoitukset suoraan Annukalle sähköpostilla vauvauintiturku@gmail.com.

Vakuutukset

Suuren Sydämen toiminta on katettu vastuuvakuutuksella, mutta tunnit eivät sisällä henkilövakuutusta. Asiakkaan tulee itse huolehtia tarvittavista vakuutuksesta.
Poissaolot ja lopettamisilmoitukset suoraan aina Annukalle sähköpostilla vauvauintiturku@gmail.com.