Vauvauinti  Turussa ja Mynämäellä

Vauvauinti ja Liikuntapalvelut Suuri Sydän on vuoden 2010 syksyllä perustettu vauva- ja perheuintiyritys. Yrityksen tavoitteena on tarjota mahdollisuus jatkaa vauvauintia tavalla, jonka arvomaailmaan kuuluu ohjauksen yksilöllisyys ja sen jatkuvuus. Uintitoimintaa on käynnissä Turussa kylpylähotelli Caribian tiloissa, Ruissalon kylpylässä sekä Tarvasjoella Tarvashovissa.

Ryhmät

Suuri Sydän tarjoaa vauva- ja perheuinteja Turun alueella. Alla löydät tietoa ryhmistä ja lisätietoja ryhmistä saat ottamalla yhteyttä Annukkaan.

Vauvauinti

Huiman suosion saavuttanut vauvauinti on tarkoitettu 3-18 kuukautisille vauvoille. Vähimmäispaino tulee olla 5kg.

Vauvauinnin kertamaksu oikeuttaa kahden aikuisen ja vauvan osallistumisen ohjattuun vauvauintiin.

Vesipeuhula

Suosittu Vesipeuhula on tarkoitettu 1-7 -vuotiaille lapsille.

Vesipeuhulan kertamaksu oikeuttaa kahden aikuisen ja lapsen/lasten osallistumisen ohjattuun Vesipeuhulaan.

Sisaruinti

Sisaruinti on tarkoitettu perheille, joilla on sekä vauva- että leikki-ikäisiä lapsia.

Kertamaksu oikeuttaa kahden aikuisen ja 3 kuukaudesta 5 vuotiaiden lasten osallistumisen ohjattuun sisaruintiin.

Yleistä

Aamuryhmien sisäänkäynti tapahtuu hotellin vastaanoton kautta, josta osallistujat saavat kylpylän rannekkeet käyttöönsä. Vauva- ja vesipeuhula- ja sisaruinti eivät sisällä kylpylän käyttöä uintien jälkeen.

Muistattehan, että vauvauintiin tultaessa huolellinen peseytyminen on tärkeää. Sormukset, rannekorut sekä kellot on ehdottomasti otettava pois ja pitkät hiukset sidottava kiinni. Myös vauvalla tulee olla uima-asu. Sairaana ei koskaan saa tulla uimaan. Mikäli perhe haluaa korvata sairauspoissaolon takia väliin jääneen uinnin on siitä tehtävä ilmoitus ja korvaava uintikerta järjestetään. Rahallisia korvauksia ja tai hyvityksiä ei suoriteta.

Poissaolot, ilmoittautumiset ja lopetttamisilmoitukset suoraan Annukalle.