Vauvauinti Turussa

Vauvauinti ja Liikuntapalvelut Suuri Sydän on vuoden 2010 syksyllä perustettu vauva- ja perheuintiyritys. Yrityksen tavoitteena on tarjota mahdollisuus jatkaa vauvauintia tavalla, jonka arvomaailmaan kuuluu ohjauksen yksilöllisyys ja sen jatkuvuus. Uintitoimintaa on käynnissä Turussa kylpylähotelli Caribian tiloissa.

INFO UUSILLE PERHEILLE!

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostilla. Asiakkaan tulee lähettää yhteystiedot: osoite, postinumero, puh.numero, sähköposti ja lapsen nimi.

Perhe saa avaimen hotellin vastaanotosta, hissillä S kerrokseen, jonka jälkeen lasiporteista sisään ja ryhmäpukuhuoneisiin. Autosta kannattaa ottaa mukaan kaukalo, jossa lapsi matkustaa ja alle varata frotee-alusta. Vauva ei tarvitse uidessa vaippaa, mutta uimasu on vapaa valintainen. Vauva kannattaa totuttaa suihkuun ja tehdä peppupesu. Aikuiset huolehtivat hyvästä hygeeniasta ja kaikki korut tulee ottaa pois, pitkä tukka sidotaan kiinni ja uima- asu laitetaan päälle vasta peseytymisen jälkeen. Vauva kannattaa kuljettaa altaalle pyyhkeen sisällä. Vältä turhaa kiirettä ja kuuntele vauvaa, miten hän jaksaa alussa uida. Pieni vauva väsähtää nopeasti eikä välttämättä jaksa uida koko 30 minuuttia.


Älä rasvaa vauvaa edellisenä iltana ja pidä tunnin syöttöväli ennen altaaseen tuloa. Sairaana ei saa koskaan uida. Sairaspoissaolot on mahdollista korvata toisessa uintiryhmässä, jos siitä on tehnyt ilmoituksen. Omat nenot ja poisjäännit eivät ole korvauskelvollisia. Laskut lähtee aina kk 19 pvä ja irtisanoutumiset on tehtävä kk 18 pvä mennessä aina seuraavaa kk ajatellen.

Mikäli kakkavahinko tulee altaaseen on siitä tehtävä ilmoitus heti ohjaajalle. Vahinko on vahinko ja kukaan ei joudu siitä korvausvelvolliseksi edellyttäen kuitenkin, että huolehditaan annetuista ohjeista (ei sairaana eikä antibioottikuurissa uimaan) Allas puhdistetaan ja lelut pestään. Uinnit loppuu siltä paivältä siihen.




Ryhmät

Suuri Sydän tarjoaa vauva- ja perheuinteja Turun alueella. Alla löydät tietoa ryhmistä ja lisätietoja ryhmistä saat ottamalla yhteyttä Annukkaan.

Vauvauinti

Huiman suosion saavuttanut vauvauinti on tarkoitettu 3-18 kuukautisille vauvoille. Vähimmäispaino tulee olla 5kg.

Vauvauinnin kertamaksu oikeuttaa kahden aikuisen ja vauvan osallistumisen ohjattuun vauvauintiin.

Vesipeuhula

Suosittu Vesipeuhula on tarkoitettu 1-7 -vuotiaille lapsille.

Vesipeuhulan kertamaksu oikeuttaa kahden aikuisen ja lapsen/lasten osallistumisen ohjattuun Vesipeuhulaan.

Sisaruinti

Sisaruinti on tarkoitettu perheille, joilla on sekä vauva- että leikki-ikäisiä lapsia.

Kertamaksu oikeuttaa kahden aikuisen ja 3 kuukaudesta 5 vuotiaiden lasten osallistumisen ohjattuun sisaruintiin.

Yleistä

Aamuryhmien sisäänkäynti tapahtuu hotellin vastaanoton kautta, josta osallistujat saavat kylpylän rannekkeet käyttöönsä. Vauva- ja vesipeuhula- ja sisaruinti eivät sisällä kylpylän käyttöä uintien jälkeen.

Muistattehan, että vauvauintiin tultaessa huolellinen peseytyminen on tärkeää. Sormukset, rannekorut sekä kellot on ehdottomasti otettava pois ja pitkät hiukset sidottava kiinni. Myös vauvalla tulee olla uima-asu. Sairaana ei koskaan saa tulla uimaan. Mikäli perhe haluaa korvata sairauspoissaolon takia väliin jääneen uinnin on siitä tehtävä ilmoitus ja korvaava uintikerta järjestetään. Rahallisia korvauksia ja tai hyvityksiä ei suoriteta.

Poissaolot, ilmoittautumiset ja lopetttamisilmoitukset suoraan Annukalle.