Muut liikuntapalvelut

Vauvauinti ja Liikuntapalvelut SuuriSydän on vuonna 2010 syksyllä perustettu vauva- ja perheuintiyritys. Yritys tarjoaa mahdollisuuden jatkaa vauvauintia tavalla, jonka arvomaailmaan kuuluu ohjauksen yksilöllisyys ja sen jatkuvuus. Uintitoimintaa on käynnissä Turussa kylpylähotelli Caribian tiloissa.

Vauva- ja perheuintien lisäksi Suuri Sydän tarjoaa monipuolisella tavalla muita liikuntapalveluita. Seuraavaksi lisätietoa edellä mainituista.

Tilatut ryhmäliikuntatunnit

Lisätietoja Annukalta

Merenneitokurssit

Lisätietoja Nyt sinullakin on tilaisuus olla ihan oikea merenneito! Luit oikein. Järjestämme Merenneitokurssin ensimmäistä kertaa Helmikuussa 2019.

Merenneitokurssilla käytetään merenneitoasua sekä monofin-räpylää, jotka yhdessä muodostavat merenneidon tärkeimmän uintivälineen -pyrstön. Merenneitouimakoulussa harjoitellaan kaikkea mitä oikeat merenneidotkin harjoittelevat, muun muassa merenneitouintia puvun ja räpylän kanssa. Lisäksi sukellellaan paljon, sekä tehdään kaikkea hauskaa kuperkeikoista korkkiruuviliukuihin. Kurssi tukee lapsen liikunnallisuutta ja mielikuvitusta ja on uusi tapa jatkaa hyvin opittua uimataitoa. Kaikista ei tarvitse tulla kilpauimareita. mukaansatempaavalla ja hauskalla tavalla lapsen tutkiessa merenneitojen vedenalaista valtakuntaa.
Kurssi on tarkoitettu kaikille uimataitoisille lapsille. Osallistuessaan kurssille lapsen tulee kuitenkin olla jo varma uimari, sillä pyrstöllä eteenpäin liikkuminen on ihan erilaista kuin myyrä- tai selkäuinnilla eteneminen. Turvallisuussyistä uimaitaitoa pitää olla sen verran, että jaksaa uida yhtäjaksoisesti vähintään 50 metrin matkan isossa altaassa. Hyvä sukellustaito on myös erittäin tärkeä kurssilla. Osallistujan pitää myös osata kellua hyvin vatsallaan ja selällään.

Kuntoremontit

Lisätietoja Annukalta

Vauvatanssi kurssit

Lisätietoja Annukalta

Uimakoulut, Yksityistunnit ja Aikuisten tekniikkaryhmät

Lisätietoja Annukalta